Od pre kratkog vremena smo u našu bogatu ponudu ubacili proizvode renomiranog proizvođača kućne kolekcije posteljine, prekrivača i frotir proizvoda, HOBBY HOME COLLECTION iz Turske . Fabrika datira iz 1993. godine i godišnje proizvede 11.000.000 metara kućnog tekstila od prvoklasnog pamuka.

Dobra posteljina može napraviti ogromnu razliku u vašem životu, jer će te se buditi svako jutro odmoreni i spremni da se suočite sa izazovima novog dana.

Najvažniji faktor koji određuje kvalitet posteljine jeste kvalitet materijala od kojeg je napravljena. Rasprostranjeno je mišljenje da je posteljina napravljena od egipatskog pamuka i prima pamuka najbolja u smislu komfora i udobnosti.

Posteljina od satena:

Kad god kupujete novu posteljinu, zapamtite da je pamuk uvek najbolja opcija. Veštačke uvozne tkanine kao poliester su neudobne, ne baš dugotrajne i mogu vam lako priuštiti noćne more u krevetu umesto udobnog sna.

Od širokog spektra predstavljamo Vam : posteljinu za bebe, posteljinu za decu i tinejdžere, posteljinu za bračne i obične krevete, posteljinu od satena i prekrivače za krevet